Tuote on lisätty koriin

Ostoskori

Kokeile uudelleen, jokin meni pieleen.

Kiillotus & suojaus

XTREME Ceramic Spray + Seal Suihkutettava pinnoite

20,90
Koko: 750 ml
Tuotenumero: SO 243 400

Uudistunut SONAX XTREME CERAMIC Spray + Seal on edeltäjäänsä vieläkin tehokkaampi pikapinnoite! Tämä äärimmäisen nopea ja helppokäyttöinen "sumuta ja huuhtele" wetcoat-pinnoite antaa upean, syvän kiillon sekä erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän pinnan. Erinomainen myös kestopinnoitteen ylläpitotuotteeksi. Tämän helpommaksi ei pinnoittaminen voi enää tulla!

Tuotetiedot

Ceramic Spray + Seal on uusi, parannettu versio SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoitteesta.

Edeltäjänsä tavoin, tuote vaatii ainoastaan suihkutuksen märälle maalipinnalle ja huuhtelun runsaalla vedellä – minkäänlaista manuaalista kiillottamista ei siis tarvita. Tuotteen vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä, sillä pinta hylkii tehokkaasti vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Maalipinnalle jääneet pisarat voi pyyhkäistä nopeasti kuivausliinalla.

Tuotteen teho perustuu SONAXin kehittämään Si-Carbon-teknologiaan, joka antaa maalipinnalle intensiivisen värin, upean peilimäisen kiillon sekä erinomaisen vedenhylkimisefektin. Ceramic Spray + Seal soveltuu myös kestopinnoitteen ylläpitotuotteeksi. Tuote myydään kätevässä 750 ml suihkepullossa.


> Käyttöturvallisuustiedote
Mitat 9 × 6 × 27 cm
Koko

750 ml

ean

4064700243408


Lisätarvikkeet