Tilauksen vastaanottaja ja laskuttaja on KL-Parts OY 2150388-9.

Hinnat ovat NETTO-hintoja, sitoumuksetta vapaasti varastoissamme, sisältäen ALV:n 24%. Oikeus muutoksiin pidätetään. Emme vastaa luettelossa mahdollisesti esiintyvistä virheistä.

Toimitamme verkkokaupan tuotteita mihin tahansa Suomessa.

Verkkokaupan varastossa olevat tuotteet lähetämme kahden arkipäivän kuluessa.

Country restrictions

KL-Parts deliver orders everywhere in Finland except Åland

RAHTI- JA TOIMITUSMAKSUT

Eivät sisälly hintoihin.

  • Postipaketti: 7,90 euroa
  • Kotiinkuljetus 16,90
  • Rahtivapaus 90 euroa. Ei koske kotiinkuljetusta.

PALAUTUSEHDOT

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, otathan yhteyttä vantaa@kl-varaosat.fi. Saat meiltä ohjeet palautukseen.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, KL-Parts Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Tilaukset: vantaa@kl-varaosat.fi Tuotetiedot: info@sonax.fi

Tuotteiden käyttö:

Luethan aina tuotteen käyttöohjeen huolella. Tuote on tarkoitettu ainoastaan käyttöohjeessa mainittuun tarkoitukseen. Suosittelemme aina kokeilemaan tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan, jolla varmistetaan materiaalin ja aineen yhteensopivuus sekä halutun lopputulokseen saavuttaminen. Osa sonax.fi sivuilla myytävistä tuotteista ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, ja voivat täten olla vahvempia kuin tavallisesti käytettävät autonhoitotuotteet. Asiakkaan vastuulla on tarkistaa tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja noudattaa käyttöohjeita. Emme ole vastuussa mahdollisista vaurioista, joita tuote on voinut väärällä käytöllä tai huolimattomuudella aiheuttaa käsiteltävälle pinnalle (mm. pintaan kuivunut tuote, pienet naarmut tai muut mahdolliset vauriot pinnassa).