Rengasrumba on käynnistynyt! Muista myös vanteiden pesu

Rengasrumba on käynnistynyt! Muista myös vanteiden pesu

Taas on se aika vuodesta, kun on aika pohtia talvirenkaiden vaihtoa. Renkaanvaihdon yhteydessä on järkevää suorittaa myös kesärenkaiden ja vanteiden pesu, jotta ne pysyisivät hyvässä kunnossa ja olisivat vaihtovalmiina taas keväällä, kun niiden aika koittaa. Likaisten vanteiden säilöminen voi pahimmillaan aiheuttaa vanteiden pinnan hapettumista, ja renkaisiin jäänyt lika puolestaan vahingoittaa renkaita.

Vanteiden pesu sujuu leikiten tehokkaalla SONAX Beast Vannepesulla.

Mitä tuotteita tarvitsen puhdistusoperaatioon?

Vanteiden pesu onnistuu supertehokkailla SONAX Beast -vannepesuaineilla. Saatavilla herkullisen hedelmäiseltä tuoksuva SONAX Beast Vannepesu sekä jäänraikkaalta tuoksuva SONAX Winter Beast Limited Edition. SONAX Beast Vannepesua on saatavilla myös riittoisassa viiden litran kanisterissa.

Beast-vannepesuaineet ovat paitsi erittäin tehokkaita, niin myös materiaaliystävällisiä. Puhdistusaineet soveltuvat kaikille teräs- ja kevytmetallivanteille, lakatuille, kromatuille, kiillotetuille ja mattapintaisille vanteille. Vanteiden pesuun kannattaa ottaa kaveriksi myös vanneharja, jolla pääset käsiksi ahtaimpiinkin koloihin. SONAX-valikoimasta löydät erityisen hellävaraisen ultra-soft-harjan sekä harjaksilla varustetun vanneharjan.

Rengashuollon viimeistelyyn sopiva tuote on puolestaan SONAX XTREME Rengaskiilto, joka sekä ehostaa että hoitaa renkaita. Säännöllisesti käytettynä suojaa halkeilulta, värjääntymiseltä ja värien haalistumiselta. Upea, syvä kiilto kestää useita viikkoja.

Renkaiden ja vanteiden pesu – näin sen teet

  1. Pese renkaat miedolla shampooliuoksella ja huuhtele perusteellisesti vedellä. Mikäli käytät painepesuria, älä käytä täyttä painetta ja pese kumit suuremmalta etäisyydeltä. Anna kuivua.
  2. Pese vanteet suihkuttamalla SONAX Beast Vannepesua lähietäisyydeltä tasaisesti koko vanteelle ja anna vaikuttaa 2–4 minuuttia. Pesuaine muuttuu tumman violetiksi, kun se reagoi lian kanssa.
  3. Käy läpi vanteiden pinnat vanneharjalla. Kätevän harjan avulla pääset käsiksi myös kaikkein ahtaimpiin ja vaikeapääsyisimpiin paikkoihin.
  4. Huuhtele vanteet vedellä ja kuivaa huolellisesti.
  5. Viimeistele rengashuolto SONAX XTREME Rengaskiillolla. Suihkuta kiiltoa noin 20 senttimetrin etäisyydeltä puhtaan renkaan pintaan ja anna kuivua noin 5 minuuttia. Rengaskiilto antaa renkaille pitkäkestoisen, syvän mustan ”wet look” -kiillon.
  6. Renkaat ovat valmiit säilytykseen!

Huom! Muistathan antaa renkaiden kuivua kunnolla ennen rengaspusseihin laittamista.

PSSST! Milloin olet viimeksi tehnyt raudanpoiston?

XTREME Rengaskiilto sekä ehostaa että hoitaa renkaita.