Varaudu talveen! Jäänsulattaja sulattaa tuulilasin

Varaudu talveen! Jäänsulattaja sulattaa tuulilasin

Marraskuu on jo vierähtänyt yli puolen välin, ja talviset säät ovat viimein yltäneet eteläiseenkin Suomeen. Yöpakkaset pääsevät usein yllättämään autoilijan, ja tuulilasi on jäässä juuri silloin, kun ikkunoiden skrapaamiselle ei ole varattu ylimääräistä aikaa. Liikkeellelähdön nopeuttamiseksi kannattaa kaappiin hankkia kätevä SONAX Jäänsulattaja.

SONAX Jäänsulattaja kirkastaa tuulilasin nopeasti

Yksi autoilun rasittavimmista puolista on ikkunoiden raaputtaminen pakkasaamuna. Jäätä voi välillä olla paksukin kerros, joka ei tunnu hievahtavankaan tavallisen jääraapan avulla. Myös pyyhkijänsulat saattavat olla jääkerroksen peitossa, mikäli pakkaseen ei osannut tai muistanut varautua nostamalla sulat ylös. Onneksi näihin tilanteisiin on olemassa helppo ratkaisu – SONAX Jäänsulattaja!

SONAXin nestemäinen jääkaavin sulattaa tuulilasin ja pyyhkijänsulat nopeasti, mutta hellävaraisesti. Sumuta SONAX Jäänsulattajaa jäiseen tuulilasiin sekä pyyhkijänsulkiin, ja anna hetki vaikuttaa. Jää alkaa sulamaan nopeasti, ja käsittely antaa suojaa myös uudelleen jäätymiseltä. Riittoisa 750 ml pullo.

Tuotenumero: SO 331 441

Tämä on yksi talven must-have autonhoitotuotteista
– kannattaa kokeilla! Katso videolta, miten tuote toimii:


https://youtu.be/F0fcDFWVHew