Vaahdotin kouraan ja auton pesuun!

Vaahdotin kouraan ja auton pesuun!

Kesä on viimein täällä, ja auringonpaiste kannustaa pitämään auton puhtaana ja kiiltävänä. Autonhoidon ykköstrendistä ei viime vuosina ole ollut epäselvyyttä: vaahdotin ja siihen sopivat tuotteet.

Vaahdotuksen suosio ei yllätä – se on hauska, nopea ja siisti tapa pestä auto maalipintaa naarmuttamatta. Vaahdon levittäminen on jopa niin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, että vaahdottimen hankinta saattaa tihentää autonpesuväliä merkittävästi. Kahan valikoimasta löydät parhaat SONAX-vaahtotuotteet kesän autonpesuhetkiin!

Hanki ensin vaahdotin

Vaahdotin on painepesuriin liitettävä lisävaruste, joka muodostaa vedestä, ilmasta ja vaahtoavasta puhdistusaineesta kuohkean vaahdon ja levittää sen tasaisesti auton pinnalle. Hitaasti valuva vaahto on erinomainen auton esipesuun, sillä se irrottaa tehokkaasti likaa ilman mekaanista hankausta. Huolellinen esipesu onkin auton naarmuuntumisen kannalta tärkeää, sillä kaikki esipesussa irti saatu lika on poissa maalipinnalta varsinaisessa käsinpesuvaiheessa.

SONAX XTREME Foam Lance -vaahdottimessa on kestävä asteikollinen säiliö, joka helpottaa pesuaineen annostelua. Vaahdottimen päällä on säädin, jonka avulla vaahdon paksuutta voi säädellä nopeasti ja tarkasti. Tarkan säädön avulla pesuainetta ei kulu hukkaan ja pesuainekulut pysyvät kurissa.

Huomioithan, että vaahdotin vaatii kaverikseen painepesuriin sopivan adapterin (Black & Decker, Bosch, Kärcher K-sarja, Nilfisk tai Nilfisk/KEW/ALT).

SONAX XTREME Vaahtoshampoo tuottaa kuohkean vaahdon

Loistava tuote Foam Lance -vaahdottimeen on SONAX XTREME Vaahtoshampoo, sillä se tuottaa kuohkean, hyvin likaa poistavan vaahdon, joka pysyy ajoneuvon pinnalla pitkään. PH-neutraalissa shampoossa on lisäksi erittäin miellyttävä, metsämarjainen tuoksu. Soveltuu auton esipesuun ja ylläpitopesuun. Tuote myydään riittoisassa litran pullossa.

Näin teet vaahtopesun:

  1. Annostele vaahdottimen pulloon 30–100 ml Vaahtoshampoota ja litra vettä.
  2. Kierrä pullo kiinni vaahdottimeen ja varmista, että vaahdottimen imuletku on paikoillaan.
  3. Kiinnitä vaahdotin painepesurin suihkuputken tilalle.
  4. Säädä vaahdon paksuus sopivaksi vaahdottimen säätimen avulla. Paras vaahdon koostumus on hiljalleen valuva, jolloin pesuaine ehtii vaikuttaa ja irrottaa likaa tehokkaasti.
  5. Levitä vaahto tasaisesti. Aloita auton alaosista. HUOM! Useamman vaahtokerroksen lisääminen ei paranna pesutehoa, vaan ainoastaan nopeuttaa vaahdon valumista.
  6. Anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään. Älä kuitenkaan anna kuivua maalipintaan.
  7. Vaihda painepesurin suihkuputki takaisin ja huuhtele auto huolellisesti.
  8. Puhdista vaahdotin vedellä.