Uusi SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal nyt saatavilla

Uusi SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal -pikapinnoite nyt saatavilla

Autonhoidon ei todellakaan tarvitse olla työlästä ja aikaavievää! Tämän kesän uutuus, SONAX XTREME Ceramic Spray + Seal, on todella helppokäyttöinen ”sumuta ja huuhtele” -pikapinnoite, joka tarjoaa maalipinnalle jopa kaksi kuukautta kestävän suojan.

SONAX Ceramic Keraaminen sarja

Moni on tottunut työläisiin pinnoitteisiin, jotka vaativat huolellisen maalipinnan kuivauksen ennen levittämistä. Spray + Seal on kuitenkin toista maata: pinnoite sumutetaan pesun jälkeen suoraan märälle maalipinnalle. Tuotteen käyttö on erittäin helppoa – sumuta, huuhtele, valmis!

XTREME Ceramic Spray + Seal – Helppo käsittely, upea kiilto

Ceramic Spray + Seal on uusi, parannettu versio SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoitteesta. Edeltäjänsä tavoin, tuote vaatii ainoastaan suihkutuksen märälle maalipinnalle ja huuhtelun runsaalla vedellä – minkäänlaista manuaalista kiillottamista ei siis tarvita. Tuotteen vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä, sillä pinta hylkii tehokkaasti vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Maalipinnalle jääneet pisarat voi pyyhkäistä nopeasti kuivausliinalla.

Tuotteen teho perustuu SONAXin kehittämään Si-Carbon-teknologiaan, joka antaa maalipinnalle intensiivisen värin, upean peilimäisen kiillon sekä erinomaisen vedenhylkimisefektin. Spray + Seal soveltuu myös kestopinnoitteen ylläpitotuotteeksi. Tuote myydään kätevässä 750 ml suihkepullossa.

Näin käytät Spray + Seal -pinnoitetta

  1. Pese ajoneuvo ja huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä.
  2. Suihkuta pinnoitetta säästeliäästi märälle maalipinnalle. Älä anna kuivua!
  3. Huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.
  4. Kuivaa viimeiset vesipisarat kuivausliinalla.

Huom! Älä käytä kuumille pinnoille.

SONAX XTREME Ceramic Series -tuotteet