SONAX PROFILINE CC One -pinnoite on nyt saatavilla

Loistavia uutisia! Odotettu SONAX PROFILINE CC One -kestopinnoite on nyt saapunut varastollemme. Todella helppokäyttöinen kestopinnoite soveltuu niin ammattilaiskäyttöön kuin pro-tason harrastajillekin.

SONAX PROFILINE CC One – Huipputason pinnoitus käden käänteessä

Entä mikä tekee CC Onesta niin ihmeellisen? Tämä ammattilaiskäyttöön soveltuva kestopinnoite sisältää vain yhden työvaiheen, joten pinnoittaminen on nopeaa, mutta jälki on täysin pro-tasoa. Tuotteen käyttö on yksinkertaista: aine levitetään pinnalle paneeli kerrallaan ja pyyhitään mikrokuituliinalla pois. Valmista tuli!

CC One -pinnoitteen toiminta perustuu kemialliseen reaktioon, joka sitoo aineen tiiviisti lakkapintaan. Tuote jättää jälkeensä sileän, erinomaisesti likaa hylkivän pinnan. Pinnoite aikaansaa intensiiviset värit ja todella upean kiillon, joka pääsee oikeuksiinsa erityisesti tummilla maalipinnoilla. Pinnoitteen kesto jopa 15 kuukautta.

Pakkaus sisältää pinnoiteaineen (50 ml) ja neljä levityssientä. Yksi pakkaus riittää kahden auton käsittelyyn.

Huom! Ennen pinnoitteen levittämistä maalipinta tulee puhdistaa ja kiillottaa täydellisesti. Viimeistele puhdistus SONAX PROFILINE Maalipinnan esikäsittelyaineella.