Poista hyönteistahrat auton maalipinnalta nopeasti

Puhdista hyönteiset auton maalipinnalta mahdollisimman nopeasti

Kesän reissuilla auto saa yleensä kirjavan kuorrutuksen hyönteisten raadoista. Tuulilasiin ja maalipintaan jämähtäneet hyönteiset paitsi näyttävät epäsiisteiltä, niin myös haittaavat kuljettajan havainnointia ja voivat jopa syövyttää auton maalipintaa. Siksi on tärkeää puhdistaa ötökät auton maalipinnalta mahdollisimman pian. Ota avuksi SONAX XTREME Hyönteisirrote, niin rasvaiset hyönteistahrat irtoavat vaivattomasti.

Hyönteiset lähtevät tarkoitukseen sopivalla puhdistusaineella

Kun on kyse hyönteistahroista, riskinä on, että tahrat syövyttävät pysyvän jäljen maalipintaan. Jos näin on jo päässyt käymään, ainoa apu on auton maalipinnan myllyttäminen. Jotta tältä vaivalta vältyttäisiin, kannattaa kesäkaudella huolehtia auton säännöllisestä pesusta ja irrottaa hyönteistahrat maalipinnalta mahdollisimman pian niiden ilmaannuttua. Vahat ja pinnoitteet helpottavat huomattavasti lian irtoamista.

Millaisilla tuotteilla ötököiden kimppuun kannattaa käydä? Eri tahroilla on erilainen kemiallinen koostumus, joten muuten hyväksi havaittu pesutuote ei välttämättä tehoa rasvaisiin hyönteistahroihin. On siis suositeltavaa käyttää juuri tähän tarkoitukseen suunniteltua puhdistusainetta, kuten SONAX XTREME Hyönteisirrotetta.

SONAX XTREME Hyönteisirrote on helppokäyttöinen ja tehokas

Puolen litran kätevässä suihkepullossa myytävä SONAX XTREME Hyönteisirrote on suunniteltu erityisesti rasvaisille hyönteistahroille. Hyönteisirrote sopii käytettäväksi auton maali-, lasi-, kromi- ja muovipinnoille. Kesäkaudella hyönteisirrotetta kannattaa käyttää jokaisen pesun yhteydessä.

Näin käytät hyönteisirrotetta

  1. Suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltävälle alueelle.
  2. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia.
  3. Pese auto normaalisti. Tuote sopii käytettäväksi myös ennen konepesua.

Huom! Älä käytä hyönteistenpoistoainetta tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumille pinnoille. Ei saa antaa kuivua maalipinnalle.

Tuotteet