Nopea auton pinnoitus SONAX XTREME Spray & Sealilla

Haluaisitko kauniisti elokuun auringon säteissä kiiltelevän auton, mutta et yksinkertaisesti ole auton puunaja -tyyppiä? Ei se mitään! SONAX-valikoimasta löytyy sinulle täydellinen tuote, jolla nopea auton pinnoitus onnistuu. Superhelppo käsittely ja lopputuloksena likaa hylkivä, kiiltävä maalipinta!

SONAX XTREME Spray & Seal -pinnoite ei vaadi levityssientä tai -liinoja, vaan se suihkutetaan suoraan märälle maalipinnalle.

SONAX XTREME Spray & Seal – Helppo ja nopea auton pinnoitus

Nopeus, vaivattomuus sekä tietenkin kaunis, kiiltävä lopputulos ovat autonhoitotuotteiden halutuimpia ominaisuuksia. Suuren suosion saavuttanut SONAX XTREME Spray & Seal -suihkutettava pinnoite on kaikkea tätä. Nimensä mukaisesti tuote vaatii vain suihkutuksen puhtaalle, märälle maalipinnalle, huuhtelun vedellä sekä pikaisen kuivaamisen. Pinnoitetta ei siis tarvitse erikseen levitellä sienellä tai liinalla, vaan kyseessä on täysin ”sumuta ja huuhtele” -pinnoite. Tämän helpommaksi ei maalipinnan pinnoitus voi tulla! Soveltuu myös kestopinnoitteen ylläpitotuotteeksi.

Tuotetesteissäkin menestyneen XTREME Spray & Sealin vaikutuksen huomaa välittömästi huuhtelun yhteydessä; pinta hylkii vettä ja viimeiset vesipisarat jäävät helmeilemään kauniisti maalipinnalle. Kiiltävä, likaa hylkivä pinta kestää parista viikosta muutamaan kuukauteen. Tuote myydään 750 millilitran pullossa ja ainetta kuluu yhdellä suojauskerralla vajaa kaksi desilitraa. Yksi pullo riittää siis auton koosta riippuen neljään tai viiteen suojauskertaan.

Näin se toimii: 1. Pese auto normaalisti. 2. Suihkuta pinnoite märälle maalipinnalle. 3. Huuhtele. 4. Pyyhi viimeiset pisarayt kuivausliinalla. Valmis!