Näin puhdistat vanteet ja renkaat säilytyskuntoon

Loka-marraskuu on monille se ajankohta, kun alle vaihdetaan talvirenkaat ja kesäkumit siirretään varastoon. Vaihdon yhteydessä säilytykseen siirrettävät vanteet ja renkaat kannattaa puhdistaa perusteellisesti, jotta ne olisivat hyvässä kunnossa vielä keväälläkin. Likaisten vanteiden säilöminen voi pahimmillaan aiheuttaa vanteiden pinnan hapettumista, ja renkaisiin jäänyt lika puolestaan vahingoittaa renkaita.

Näillä tuotteilla pinttynytkin lika saa kyytiä

Renkaiden huollon tämän syksyn ykköstuotteita ovat supertehokas SONAX Winter Beast Vannepesu sekä viimeistelevä SONAX XTREME Rengaskiilto. Näillä tuotteilla saat puhtaat ja hyvännäköiset renkaat hetkessä, ja voit huoletta siirtää ne varastoon talvehtimaan.

Huomioithan, että SONAX Winter Beast Vannepesuaine on tämän syksyn Limited Edition -tuote, joten sitä on saatavilla vain rajoitettu erä.

Näin huollat vanteet ja renkaat

  1. Pese renkaat miedolla shampooliuoksella ja huuhtele perusteellisesti vedellä. Anna kuivua.Pese vanteet suihkuttamalla SONAX Winter Beast Vannepesua lähietäisyydeltä tasaisesti koko vanteelle ja anna vaikuttaa 2-4 minuuttia. Pesuaine muuttuu tumman violetiksi, kun se reagoi lian kanssa. Materiaaliystävällinen vannepesuaine puhdistaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti.
  2. Käy läpi vanteiden pinnat SONAX Vanneharjalla. Kätevän vanneharjan avulla pääset käsiksi myös kaikkein ahtaimpiin ja vaikeapääsyisimpiin paikkoihin. Huuhtele lopuksi vanteet vedellä ja kuivaa huolellisesti.
  3. Viimeistele rengashuolto SONAX XTREME Rengaskiillolla. Suihkuta kiiltoa noin 20 senttimetrin etäisyydeltä puhtaan renkaan pintaan ja anna kuivua noin 5 minuuttia. Rengaskiilto antaa renkaille pitkäkestoisen, syvän mustan ”wet look” -kiillon sekä hoitaa renkaita samalla käsittelyllä.
  4. Renkaat ovat valmiit säilytykseen!
  5.  
Erittäin pehmellä SONAX Vanneharjalla pääsee käsiksi myös kaikkein ahtaimpiin koloihin.