Lisää liuotinpesuaine talven autopesurutiineihin

Kuluva talvi on ollut säiden puolesta erittäin vaihteleva, joten tiesuola ja kura ovat lennelleet liikenteessä. Talvella autoja tulee pestyä harvemmin kuin kesäkaudella, joten teillä liikkuu nyt paljon erittäin likaisia menopelejä. Kun auton pesuun viimein ryhtyy, tulee huomanneeksi, että eihän se puhtaaksi tunnu tulevan. Hankalasta talviliasta pääsee kuitenkin eroon, kun pesuun otetaan avuksi SONAX Liuotinpesuaine.

Liuotinpesuaine tepsii kuraan, tiesuolaan ja asfalttipikeen

Auton kylkiin jämähtäneet kura, tiesuola ja piki eivät yleensä irtoa tavallisessa autopesussa, ja auton kuivuttua huomaatkin, että likaiseksihan helmat ja kyljet jäivät. Asfalttipiki ja muu tyypillinen talvilika irtoavat varmimmin tehokkaalla liuotinpohjaisella pesuaineella, joten autonpesurutiiniin kannattaa silloin tällöin lisätä SONAX Liuotinpesuaine. Muistathan kuitenkin, että liuotinpohjaisen pesuaineen käytön jälkeen on tärkeää suojata auton maalipinta joko vahalla tai pinnoitteella.

SONAX Liuotinpesu on tehokas, litran suihkepullossa myytävä, petrolipohjainen pesuaine. Aine poistaa tehokkaasti asfalttipien, suolan ja muun vaikean lian ajoneuvoista sekä moottorin ja koneen osista. Liuotinpesu on emulgoiva, jolloin rasva ja öljy voidaan huuhdella pois vedellä. Tuotetta käytetään esipesuaineena ennen auton pesua ja se voidaan suihkuttaa joko kuivalle tai kostealle maalipinnalle.

Liuotinpesuainetta on saatavilla myös riittoisassa viiden litran kanisterissa.

SONAX Liuotinpesu myydään kätevässä suihkepullossa.

Muista suojata maalipinta pinnoitteella tai vahalla

Liuotinpesuaineen käyttö vaatii maalipinnan suojauksen joko vahaamalla tai pinnoittamalla käsittelyn jälkeen. Suojaus onnistuu käden käänteessä esimerkiksi SONAX XTREME Ceramic Series -sarjan keraamisella pinnoitusspraylla. Sumuta pinnoitesprayta mikrokuituliinalle ja levitä ohut, tasainen kerros puhtaalle ja kuivalla maalipinnalle. Lopuksi pyyhi ainejäämät kuivalla mikrokuituliinalla. Mikäli sinulla on vaahdotin, voit myös kokeilla pinnoitusta kätevällä SONAX XTREME Foam + Seal -vaahtopinnoitteella.

Mikäli suosit vahaamista, hyvä tuote nopeaan vahaukseen on esimerkiksi SONAX Pikavaha. Aitoa carnaubavahaa sisältävän vahan käyttö on todella helppoa: sumuta juuri pestylle, kostealle maalipinnalle, kuivaa mikrokuituliinalla, valmis! Tuotteessa on herkullinen Pina Coladan tuoksu.