Esittelyssä SONAX-ammattipinnoitteet

SONAX-autonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy laadukkaiden kuluttajatuotteiden lisäksi myös ammattitason vaatimukset täyttäviä PROFILINE-sarjan kestopinnoitteita. SONAX-ammattipinnoitteet, CC 36, CC Evo ja CC One, tarjoavat kaikki kiiltoa ja suojaa, mutta niissä on myös eroja.

Auton maalipinta altistuu jatkuvasti kaikenlaiselle kulutukselle kuten UV-säteilylle, tiesuolalle, asfalttipielle ja kemikaaleille. Ammattitasoinen pinnoitus on kestävä keino suojata auton maalipintaa ja saada auto näyttämään upealta. Paneudumme nyt kolmen SONAX PROFILINE -sarjan kestopinnoitteen ominaisuuksiin ja eroavaisuuksiin.

Kestävää suojaa maalipinnalle

SONAX PROFILINE CC 36 -pinnoitteen keraamiset partikkelit muodostavat maalipinnalle erittäin tiiviin, suojaavan pinnan, joka on paitsi lasinkova, niin myös erittäin joustava. Keraaminen pinnoite suojaa maalipintaa ulkoisilta rasituksilta, antaa vettä ja likaa hylkivän pinnan sekä upean kiillon. Oikein hoidettuna SONAX CC 36 -pinnoite suojaa autoa jopa 36 kuukautta.

Lyhykäisyydessään CC 36 -pinnoitus koostuu neljästä työvaiheesta: maalipinnan kiillotuksesta, käsittelystä CC 36 -esikäsittelyaineella, CC 36 BaseCoat -pinnoitteen levityksestä sekä viimeistelystä CC 36 GlossCoat -kiiltopinnoitteella. Mukana kaksi levityssientä.

Uskomaton ”wet look” -kiilto

SONAX PROFILINE CC Evo on piikarbidipohjainen keraaminen kestopinnoite, joka antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojan sekä syvän ”wet look” -kiillon. CC Evo -pinnoitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat, erinomaisen kiillon lisäksi, uskomaton vedenhylkimisominaisuus sekä paranneltu suoja kemikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Riippuen maalipinnasta, ylläpidosta ja olosuhteista, pinnoite voi kestää jopa kolme vuotta.

PROFILINE CC Evo tarjoaa täydellisen paketin ammattimaiseen keraamiseen pinnoitukseen. Paketti sisältää kaksi suojaavaa tuotetta: Basecoat Evo -pinnoite ja Glosscoat Evo -kiiltopinnoite. Mukana tulee lisäksi Prepare-esikäsittelytuote sekä kolme levityssientä.

Pinnoitus käden käänteessä

SONAX PROFILINE CC One on todella helppokäyttöinen, polymeeripohjainen kestopinnoite, joka soveltuu niin ammattilaiskäyttöön kuin pro-tason harrastajillekin. CC One sisältää vain yhden levitettävän tuotteen, joten käsittely on nopeaa, mutta jälki ammattitasoa. Pinnoitteen toiminta perustuu kemialliseen reaktioon, joka sitoo aineen tiiviisti lakkapintaan. CC One aikaansaa intensiiviset värit ja todella upean kiillon, joka pääsee oikeuksiinsa erityisesti tummilla maalipinnoilla. Pinnoitteen kesto jopa 15 kuukautta.

Tuotteen käyttö on yksinkertaista: aine levitetään puhdistetulle ja kiillotetulle maalipinnalle paneeli kerrallaan ja pyyhitään mikrokuituliinalla pois. Pakkaus sisältää pinnoiteaineen (50 ml) ja neljä levityssientä. Yksi pakkaus riittää kahden auton käsittelyyn.