Carnaubavaha tarjoaa upeaa kiiltoa kuluneillekin pinnoille

Yksi tunnetuimmista autonhoitotuotteissa käytetyistä luonnonvahoista on brasialaisista carnaubapalmuista saatava carnaubavaha. Carnauba antaa maalipinnalle erityisen hyvän kiillon, sileän pinnan ja loistavan vedenhylkimisominaisuuden. Carnaubavahalla viimeistelty auto myös näyttää todella hyvältä, joten vahaa käytetään usein myös näyttelyautojen kiillotukseen.

SONAX Puhdistava carnaubavaha häivyttää naarmuja ja suojaa maalipintaa

Mikäli auto on jo iäkkäämpi ja maalipinnassa on naarmuja ja hapettumia, on puhdistava vaha järkevä valinta maalipinnan suojaukseen. Nestemäinen SONAX Puhdistava carnaubavaha sisältää runsaasti kiillottavia ainesosia, jotka pyöristävät naarmujen teräviä reunoja. Vaha siis häivyttää ja täyttää naarmuja, palauttaa maalipinnan upean kiillon, sekä tekee pinnasta liukkaan ja likaa hylkivän.

Puhdistavan carnaubavahan uniikki koostumus tekee vahasta helpon työstettävän, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Vaha voidaan levittää joko käsin tai koneellisesti.

Jos levität vahan käsin, muista panostaa työvälineisiin. Vaha kannattaa levittää vahanlevityssienellä ja pyyhkiä pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Kiinnitä huomiota myös käytettävän vahan määrään: tuotetta tulee levittää ohut, tasainen kerros. Kun vahaa ei ole liikaa, pyyhintä helpottuu ja lopputulos paranee. Muista, että vahaaminen kannattaa aina tehdä yksi paneeli kerrallaan.

Huomioithan, että maalipinta tulee pestä kunnolla ennen vahan levittämistä!

Pidennä vahauksen kestoa ylläpitotuotteilla

Auto pitäisi vahata pari kertaa vuodessa. Tuotteesta ja pesumenetelmistä riippuen vahapinta kestää yleensä noin 3- 8 kk. Vahausväliä on kuitenkin helppo pidentää käyttämällä vahapinnan ylläpitoon soveltuvia tuotteita.

Hyviä tuotteita vahauksen ylläpitoon ovat esimerkiksi aitoa carnaubavahaa sisältävät SONAX Pikavaha ja Vahashampoo. Pikavahan käyttö on todella helppoa: sumuta puhtaalle maalipinnalle, kuivaa mikrokuituliinalla, valmis! Tuotteessa on herkullinen Pina Coladan tuoksu.

Jos haluat yhdistää auton pesun ja vahaamisen, voit kokeilla ylläpitotuotteeksi SONAX Vahashampoota. Shampoon ainesosat irrottavat likaa ja carnaubavaha suojaa maalipinnan samanaikaisest