Auton sisätilojen puhdistus

Näin häädät hajut ja puhdistat auton sisätilat

Auton sisätiloihin kertyy herkästi kuraa, hiekkaa, ruokatahroja ja karvoja. Näillä tuotteilla sisätilojen puhdistus hoituu nopeasti ja kohtuullisen pienellä vaivalla.

SONAX XTREME -sarjan sisäpesuaine on kätevä ratkaisu auton sisäpintojen ja verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Suihkepullossa myytävä pesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.

SONAX XTREME Sisäpesua suihkutetaan mikrokuituliinaan.

Auton sisätilojen puhdistus:

  1. Tyhjennä kaikki ylimääräiset tavarat pois autosta.
  2. Irrota matot ja imuroi auto huolellisesti. Mikäli mahdollista, huuhtele myös kurajäljet matoista.
  3. Puhdista pinnat SONAX XTREME Sisäpesuaineella. Sisäpesuaineen käyttö on helppoa: suihkuta käsiteltävälle alueelle, hiero pintaa puhdistussienellä tai mikrokuituliinalla ja pyyhi lopuksi vedellä kostutetulla mikrokuituliinalla. Värierojen välttämiseksi, käsittele yksi alue kerrallaan. Muista pyyhkiä myös kojelaudan painikkeet, ratti, vaihdekeppi, käsijarru, turvavöiden soljet sekä ovenkahvat.
  4. Puhdista ikkunoiden sisäpinnat. Suihkuta SONAX XTREME Ikkunapesua pinnoille ja pyyhi lasipintojen mikrokuituliinalla. Ikkunapesu puhdistaa ikkunat tehokkaasti kertakäsittelyllä, eikä jätä häiritseviä raitoja tai muita jälkiä ikkunaan.
  5. Harjaa tekstiilipinnat ja verhoilut karvojen irrotusharjalla. Karvat tarttuvat helposti harjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan. Tepsii niin lemmikkien karvoihin kuin ihmisten hiuksiinkin.
  6. Käytä tarvittaessa hajuntappajaa. Mikäli autossa edelleen on epämiellyttäviä hajuja, suihkuta SONAX Hajuntappajaa haiseviin kohteisiin ja anna kuivua. Hajuntappajaa voi käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin pari suihkausta riittää raikastamaan auton sisäilman.

Tuotteet